Autor |
Wiadomość |
Janusz M
|
Re: Podobienstwa i różnice - ogólne zasady
Dawno tu nie pisałem, choć zaglądam często. Miałem nadzieję, że prezes od renty dożywotniej będzie miał cywilną odwagę się wypowiedzieć a tu cisza. Szkoda... Ciekawe co miałby na swoje usprawiedliwienie....
|
2 paź 2011, o 13:51 |
|
|
admin
Administrator
|
Witam Moim zdaniem, gdyby przywołany pan prezes miał cokolwiek na swoje usprawiedliwienie, a może lepiej argumenty pro rentowo dożywotnie zapewne zabrałby głos... W przeciwnym wypadku... Milczenie oznacza zgodę
_________________ Pozdrawiam i zapraszam ponownie admin
|
3 paź 2011, o 12:24 |
|
|
Aster
|
Ja odpowiem za fundusze. Nie umiecie docenić prywatnej inicjatywy i dlatego krytykujecie.
|
5 paź 2011, o 11:01 |
|
|
admin
Administrator
|
Witam Z całym szacunkiem Aster, ale wolałabym poznać zdanie prezesa funduszu hipotecznego, bo Twoje już znam - dużo szumu mało treści...
|
6 paź 2011, o 13:54 |
|
|
Aster
|
Ja przynajmniej nie krytykuję od razu czegoś. Doceniam inicjatywę prywatną i wiem, że fundusze hipoteczne służą starszym osobom. Wyciągają beneficjentów z samotnego siedzenia w domu angażują w wykłady i inne takie. Mnie się to podoba. Moje stanowisko nie jest bezpodstawne.
|
18 paź 2011, o 19:02 |
|
|
Arnold
|
Docenianie to jedno a wytykanie błędów przez specjalistów to drugie. Dzięki Bogu, że są tacy bo gdyby świat miałby opierać swoją wiedzę na tym, co widać i słychać w reklamie byloby kiepsko.
|
20 paź 2011, o 14:52 |
|
|
agatatyl70
|
Dzień dobry Zajrzałam tutaj i tak sobie myślę, że nie warto czekać na wypowiedzi bądź co bądź konkurencji skoro odwrócony kredyt hipoteczny i renta dożywotnia to dwa różne produkty. Renta dożywotnia ostro wchodzi na rynek wszędzie gdzie się da. Ciekawa jestem jak będzie wyglądało reklamowanie odwróconej hipoteki?
|
23 paź 2011, o 09:21 |
|
|
admin
Administrator
|
Witam O tym, jak będzie wyglądać kampania promująca odwrócony kredyt hipoteczny jeszcze na razie nie wiadomo. Można przypuszczać, że przybierze ona kształt innych kampanii dotychczas prowadzonych, ale są to na razie tylko przypuszczenia....
|
24 paź 2011, o 12:09 |
|
|
vanessa188
|
Ważne, żeby taka kampania dotarła do jak największej liczby osób, zwłaszcza na wsiach, które często niestety mają bardzo małe dochody, brak jakiejkolwiek pomocy i przymierają głodem, a jedyne co mają to właśnie nieruchomość... Jeżdżę trochę po Polsce i dużo widziałam....
|
26 paź 2011, o 09:48 |
|
|
Arnold
|
Dzień dobry Ja mam taki pomysł, zeby jakieś materiały na temat propozycji rządu - odwróconej hipoteki doręczyć emerytom razem z emeryturą, jak to kiedyś zrobili z Konstytucją do skrzynki. Wtedy wiadomo, że każdy ma szansę się dowiedzieć o tym, jakie ma możliwości. No i jeszcze pozostaje radio i telewizja, jak zawsze.
|
4 lis 2011, o 13:51 |
|
|
|